Vi har opdateret vores privatlivspolitik. Læs den her.

menu
Dronenordjylland

En hjemmeside lavet for Dronenordjylland, som viser deres mange flotte billeder og optagelser fra luften

Størrelsesguiden

Med størrelesesguiden kan man finde sin størrelse på bukser og overtøj. Det er ideelt til nethandel, som Dybdahl Erhvervstøj benytter sig af

Medarbejder-database for Dybdahl Erhvervstøj

Hos Dybdahl Erhvervstøj har de mange større kunder, med et stort antal medarbejdere. For at holde styr på hver enkelte medarbejderes størrelser, ønskede de et komplet system, der kan administrere deres data

JC Fiskegrej

JC Fiskegrej ønskede at starte deres butik op med webshop. MediaBump har hjulpet JC Fisk i gang, og fundet den bedste løsning. Webshoppen er endnu ikke klar, men forventes at være oppe omkring sommer.

Box2work.dk

Box2work.dk blev designet i starten 2017 til en Dandomain platform. Webshoppen sælger arbejdstøj og er ejet af Dybdahl Erhvervstøj.

Dybdahl Erhvervstøj

Dybdahl Erhvervstøj er en webshop med arbejdstøj, som MediaBump har vedligeholdt siden 2014. Designet, er et standard design fra Dandomains platform, som er modificeret efter kundens ønske.

Tornby sommerhusservice

MediaBump har lavet et websystem til tornby sommerhusservice, som hjælper dem med at holde styr på deres græsplæner. Systemet giver dem statistikker og laver færdige faktura, klar til kunderne!